Magazin > VIP
46 ogledov

"Pedofilija je največji problem v Hollywoodu"

Corey Feldman Flynet
Igralec Corey Feldman, ki je kot nekdanja otroška zvezda na lastni koži spoznal, kako je biti slaven in mladoleten hkrati, je v nedavnem intervjuju razkril, da je "svet zabave poln pedofilov, ki plenijo mlade igralce".

"Problem številka ena v Hollywoodu je bila in vedno bo pedofilija," je v sredini oddaji Nightline povedal Corey Feldman. "To vedo vsi, vendar je še vedno ovito v skrivnost," je še pojasnil igralec, ki se ga najbolje spomnimo iz filmov Guniji (The Goonies), Stand by Me in Gremlini (Gremlins). Štiridesetletni zvezdnik je razkril, da je bil pri svojih 14 letih "dobesedno obkrožen" s pedofili, vendar se tega ni zavedel, dokler ni odrastel in "spoznal, kaj so bili in kaj so dejansko hoteli".

Corey je spregovoril tudi o svojem prijatelju Coreyju Haimu, ki je leta 2010 pri 38 letih umrl zaradi pljučnice. Igralec verjame, da ga v prezgodnji grob ni položila bolezen, temveč da je njegova smrt posledica zlorabe enega največjih hollywoodskih vplivnežev, čigar imena ni hotel izdati. "Obstajal je krog starejših moških, ki so se vedno obkrožali z otroki. Ti moški so bili zelo vplivni in imeli so veliko moč v zabavni industriji," je še pojasnil.

A kljub temu ostaja optimističen in meni, da šovbiznis le ni čisto pokvarjen. "V tej industriji je veliko dobrih ljudi, vendar je tudi veliko nepoštenih. So ljudje, ki so zaradi pedofilije ušli roki pravice, zato mislijo, da so nad zakonom. A to se bo nekega dne spremenilo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.