Magazin > VIP
21 ogledov

Penélope grozi telesnim stražarjem

Penélope Cruz Flynet
Igralka Penélope Cruz, ki v Sarajevu trenutno snema film Venuto al Mondo, je odločena, da tamkajšnji fotografi v objektiv ne bodo ujeli njenega sina. Svojim telesnim stražarjem je celo zagrozila, da bodo dobili odpoved, če ga ne bodo dobro skrivali.

Penélope je z možem Javierjem Bardemom in sinom Leom v bosansko prestolnico prispela v sredo, njihov prihod pa že od samega začetka spremlja malo morje medijev. Zvezdnika se želita čim manj izpostavljati, zato sta odločena, da paparaci pod nobenim pogojem ne smejo fotografirati njunega sedemesečnega sina. 37-letna igralka naj bi po poročanju bosanskih medijev zato že zagrozila svojim telesnim stražarjem, da bodo odpuščeni, če Lea ne bodo dobro skrivali pred paparaci.

Penélopini stražarji so zato dobro poskrbeli za to, da nihče ne ve, v katerem hotelu je nastanjena slavna družina. Nekateri viri trdijo, da je igralka izbrala isti hotel, v katerem je lani prespala Angelina Jolie, drugi pa so prepričani, da so odšli v hotel, kjer rad biva tudi Rade Šerbedžija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.