Magazin > VIP
7 ogledov

Penn in Stone žalujeta za Chávezom

Sean Penn FameFlynet
Smrt venezuelskega predsednika Huga Cháveza je pretresla igralca Seana Penna in režiserja Oliverja Stona.

V torek zvečer je po hudi bolezni umrl venezuelski predsednik Hugo Chávez. Igralec Sean Penn, ki so ga ves čas njegovega prijateljstva s predsednikom kritizirali, je ob smrti zapisal: "Venezuela bo s svojo revolucijo vztrajala pod vodstvom podpredsednika Madura. Danes so ZDA izgubile prijatelja, za katerega nikoli niso vedele, da ga imajo. Ubogi ljudje po svetu so izgubili borca. Izgubil sem prijatelja, bil sem blagoslovljen, da sem ga imel. Moje misli so pri družini predsednika Cháveza in venezuelskega ljudstva."

Tudi režiser Oliver Stone, ki je bil Chavezov dober prijatelj, je preko svojega publicista sporočil: "Žalujem za velikim junakom, ki je bil zgled večini svojega ljudstva in tistim, ki so se borili po vsem svetu. Kljub sovraštvu nižjega razreda bo za vedno živel v zgodovini. Moj prijatelj, končno počivaj v zasluženem miru."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.