Magazin > VIP
17 ogledov

Penn na obisku pri Fidelu Castru

Sean Penn je znan po svojih izpadih. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Sean Penn hoče prek intervjuja raziskati vpliv Obame na Kubo.

Ameriški igralec Sean Penn je odpotoval na Kubo, kjer se želi srečati z nekdanjim kubanskim voditeljem Fidelom Castrom.

Dvakratni dobitnik oskarja, ki je znan po politični angažiranosti, je na Kubo odpotoval kot novinar za revijo Vanity Fair, za katero želi napisati članek o tem, kako je izvolitev Baracka Obame za ameriškega predsednika vplivala na Kubo.

Nepriljubljeni aktivist

Penna, ki je pred slabim letom intervjuval tudi Fidelovega brata, predsednika Kube Raúla Castra, v ZDA kritizirajo zaradi njegove podpore protiameriških revolucionarjev ter zvez s Castrom in venezuelskim predsednikom Hugom Chavezom, ameriški novinarji pa so ga obtožili celo tega, da je s svojimi kontroverznimi povezavami izničil svoja prizadevanja za gejevsko skupnost.

Zvezdnik, ki je od leta 1996 poročen z igralko Robin Wright Penn, s katero imata dva otroka, se je po poročanju hollywoodskih medijev junija odločil, da bo v igralski karieri naredil premor, da bi se lahko posvetil svoji družini in drugim dejavnostim.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.