Magazin > VIP
7250 ogledov

Pes Cesarja Millana ubil zvezdničinega psa, tako je poskušal incident prikriti

cesar millan Profimedia
Ta pes očitno potrebuje več kot le prišepetavanje …

cesar milan | Avtor: Profimedia Profimedia
Cesar Millan, ki zase pravi, da je šepetalec psom, se bo moral zaradi svojega pit bulla Juniorja, ki ga zelo rad pokaže v svoji oddaji Dog Whisperer with Cesar Millan, zagovarjati na sodišču. Pes je namreč ubil psa zvezdnice Queen Latifah (Dana Owens), neko žensko pa je pogrizel.

V sodnem dokumentu piše, da je "gospod Millan vedel, da je Junior agresiven, saj je napadel že več ljudi in ubil že nekaj psov, še preden je pogrizel Lidio Matiss“. Piše tudi, da je Qeeen Latifah v Millanov center Cesar Millan’s Dog Psychology Center pripeljala dva svoja psa, enega naj bi Junior pokončal. "Gospod Millan je agresivnost psa poskušal prikriti, ko je osebju naročil, naj se Owens in drugim zlažejo, da je psa povozil avto.“

Napad na Lidio Matiss se je zgodil leta 2017, ko je bila še mladoletna in je v svetu gimnastike veljala za velik ameriški up. "Po napadu ni več ista – zaradi velike bolečine, ki jo je utrpela, in omejitev, ki še vedno krojijo njeno življenje, se je morala odpovedati gimnastiki." Lidia je v Millanovem centru obiskala svojo mamo, ki tam dela. Tam je bila danes 19-letnica že mnogokrat pred napadom. Tistega dne pa je Juniorja nekaj zmotilo in je dekle napadel ter jo hudo pogrizel po nogah. Zaradi napada še vedno potrebuje zdravniško pomoč. Poleg telesnih ran je utrpela še duševne, piše v tožbi. 

Sojenje se začne julija prihodnje leto. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.