Magazin > VIP
27 ogledov

Peta je iz hiše letela Nana

Hišo sta zapustila že oba zakonca Zeneli. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Potem ko se je v slavno in razvpito hišo Big Brother iz Finske vrnila Sandra, je danes hišo zapustila Nana. V boju za nagrado tako še vedno ostajata Urša Čepin in Zlatko.

Nani, ki je ob začetku nocojšnje oddaje povedala, da si iskreno želi ven, se je želja le uresničila. Gledalci so se odločili, da jo vržejo iz hiše, v njej pa vsaj še en teden pustijo bivati Zlatka in Uršo Čepin.

Sicer pa je bilo pestro še pred izločanjem, ko se je z Nano soočil Aleš Čepin, ki jo je nagovoril iz studia in jo vprašal, zakaj je izdala biografijo o Urši Čepin, pa čeprav Urša tega ni hotela. Nana se je vprašanju stalno izogibala, podobno pa je bilo tudi, ko je prispela v studio. Tam sta se je verbalno lotila še komentatorja Angelca Likovič in Ivo Godnič. Nana, ki je bila že na robu solz, tudi njima ni hotela odgovarjati.

Razlogi za nominacije
Na nominacijskem stolčku je tokrat že tretjič sedel Zlatko, sredi tedna pa se mu je zaradi kršenja strogih hišnih pravil in govorjenja o zunanjem svetu pridružila še Urša Čepin. Zlatka so sostanovalci nominirali zato, ker vztrajno krši hišna pravila, po njegovih besedah tudi zato, ker ga muči domotožje. To pa je bil tudi drugi razlog, zakaj je bil nominiran.

Kupček denarja ostaja enak
Tekmovalci tudi ta teden niso sedeli križem rok. Tedensko nalogo, ki je velevala, da morajo zgraditi dvor, so uspešno opravili. Glavna nagrada tako ostaja 120 tisoč evrov. Jim je pa Big Brother zaradi Zlatkovega nespoštovanja hišnih pravil sporočil, da tokrat luksuznega proračuna ne bodo dobili.

V hiši ostaja še osem tekmovalcev, kdo bo na nominacijskem stolčku sedel prihodnji teden, pa bo znano že v ponedeljek. Kaj sočnega iz hiše slavnih nam bo povedala izpadla Nana, pa si boste lahko prebrali že v torek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.