Magazin > VIP
17 ogledov

Pete za 14 tednov za rešetke

Tokrat se Pete ne bo izmazal! Žurnal24 main
Britanskega rockerja in nekdanjega fanta Kate Moss Peta Dohertyja so aretirali, ker je kršil pogojno kazen.
Pete Doherty je bil pogojno izpuščen na prostost v oktobru, ko so ga policaji zaustavili zaradi vrste prometnih prekrškov. Takrat so pri njemu odkrili še pravo malo kemično tovarno: od cracka, kokaina do ketamina in kanabisa.

Sodniki pa so ga pogojno izpustili na prostost. Pogojno je pomenilo, da se mora 29-letni frontman skupine Babyshambles udeležiti tudi 12-mesečnega programa za zdravljenje odvisnosti. Vendar je Pete znan kot ultimativni poredni dečko, ki se z odvisnostjo bojuje že vrsto let. Kot kaže ga je polomil tudi tokrat. Za 14 tednov bo tako moral v zapor.

Pete je kršil dogovor in se ni redno oglašal sodniku. Poleg tega, da je vrsta njegovih nastopov odpovedana, je mnogim ostal v spominu njegov nastop v februarju v Londonu na koncertu Rhythm Factory. Razlog, zakaj so si poslušalci tako zapomnili nastop pevca, ni njegov čudoviti glas, temveč močno krvavenje iz nosu med nastopom. Pevec je trdil, da je deroči curek krvi iz nosu posledica ravsa z njegovo mačko. Verjamete?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.