Magazin > VIP
27650 ogledov

Peter Schweitzer (Kmetija): Ne boste verjeli, koliko deklet je že imel!

peter, kmetija 2022 Voyo
Čeprav se na prvi pogled zdi, da Peter nima ravno izkušenj z dekleti, temu ni ravno tako.

Letošnji tekmovalec Kmetije Peter Schweitzer se je nekaterim gledalcem prikupil, drugim ne, a pri večini sprožil zanimanje, kako se je lahko prijavil za sodelovanje v tovrstnem šovu, če je alergičen na seno. Glede razloga za prijavo na Kmetijo nam je povedal, da je bil to zanj praktično nekakšen nov izziv. "Vsako Kmetijo sem gledal in sem si rekel, če že gledam Kmetijo, zakaj se ne bi prijavil, preživel nekaj časa na Kmetiji in bi drugi gledali mene," pove v zanj značilnem smehu. Glede alergije pa pojasni: "To, da sem alergičen na seno, sem seveda vedel, a alergija ni tako močna, da bi mi to delalo težave že ob prvem stiku s senom. Ko sem prvi teden spal na senu, začuda ni bilo nič hujšega, a že v naslednjem tednu je alergija povzročila, da so se ponovno pojavile težave z astmo, ki sem jo imel v preteklosti." A težave so praktično splahnele že po eni noči, ki jo je Peter preživel v šotoru.

Očitki, da je "mamin sinko"

Ko je imel Peter 10 let, sta se njegova starša ločila. "Takrat sva se z mamo preselila k babici, kjer smo skupaj živeli šest let, zatem pa sva se z mamo preselila na svoje. Po smrti babice, leta 2000, sva se z mamo preselila nazaj na domačijo." Zanimivo je, da se je Peter v življenju že šestkrat selil, a vedno na območju ljubljanskega Bežigrada.

Veliko deklet, a vedno na varni razdalji

To, da je Peter trenutno samski, ni skrival, a tudi ne obešal na veliki zvon. "V preteklosti sem imel kar veliko punc, od tega štiri resnejše zveze, a da bi si skupaj s katero ustvaril dom, do tega ni prišlo. V zvezah sem funkcioniral nekako tako, da sem vikende in en dan v tednu preživel pri punci, ostale štiri dneve pa sem bil pri mami, saj je in še vedno potrebuje mojo pomoč." A to Petru ne predstavlja bremena, saj je z mamo v prijateljsko-starševskem odnosu že praktično od takrat, ko sta se starša ločila. Trenutno mineva drugo leto, odkar je Peter samski, a nam hitro pojasni: "Moram reči, da sem srečno samski in s tem nekako svoboden." A ljubezni vendarle ni pomahal v slovo, le drži se načela, da "ko se zagledata, se zagledata".

Vseskozi mu je blizu telesna aktivnost, saj se je že od nekdaj ukvarjal s športom. Sprva z atletiko, pa s hokejem na travi, nato je presedlal na fitnes, ki mu je zvest že od svojega 21. leta. "Tako, rekreativno," doda. In komu bi privoščil zmago na letošnji Kmetiji? "Zmago na Kmetiji bi privoščil tistemu, ki s kakršnokoli taktiko pride do zmage. Resnično se pred vstopom na Kmetijo, navkljub predhodnemu spremljanju preteklih sezon tega šova, nisem zavedal, da je v šovu toliko taktiziranja. Malo že, a zagotovo ne v tolikšni meri, kot se je izkazalo," še pove. 
 

Komentarjev 2
  • Aqua 15:26 09.oktober 2022.

    Za tega je najbolje da je skoz pri mamici. Zaradi takih samo druzina trpi. Bolan odnos je, to.

  • Nymphetamine 15:22 09.oktober 2022.

    Eno samo- mati