Magazin > VIP
48 ogledov

Peter se boji le Maje

"Konkurenco mi predstavlja predvsem Maja Keuc, ki ima super črnski glas," pravi Žurnal24 main
Zakulisje. Pogledali smo, kaj se dogaja v zaodrju najpopularnejšega slovenskega šova.

Pred velikim finalom televizijskega šova Slovenija ima talent, ki bo 6. junija v Hali Tivoli, smo pokukali v njegovo zakulisje.

Trikrat pred nastopom
Tekmovalci pred nastopom v polfinalu v studiu Pop TV že med tednom opravijo dve vaji, zadnja generalka pa je na dan oddaje. Večina nastopajočih se strinja, da je v žiriji najstrožji Branko Čakarmiš, med tekmovalci pa je bil pri oceni svojih možnosti in zmožnosti to nedeljo najsamozavestnejši Peter Vode, ki se je tudi uvrstil v finale.

Damiano Roi Kristijan Larisa Slovenija ima talent talenti | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Vstopnice za veliki finale gredo za med, zato se že govori, da bo šov Slovenija ima talent dobil nadaljevanje.

“Konkurenco mi predstavlja predvsem Maja Keuc, ki ima super črnski glas,” je pred nastopom razmišljal Vode, ki je imel v studiu najglasnejše navijače – teh je na posameznem polfinalu okoli 380. Pri oblikovanju nastopa pomaga koreograf Miha Krušič, pri stajlingu pa Metka Albreht.

Žirija že ima favorite
Med dozdajšnjimi polfinalisti je žirijo najbolj razočaral Damiano Roi, ki je opero v drugem nastopu zamenjal s pop komadom, Lucienne Lončina in Branko Čakarmiš pa sta že izbrala svoje favorite.

Slovenija ima talent talenti Branko %C4%8Cakarmi%C5%A1 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



“Moji favoriti so Maestro in Lina, a bo na koncu odločala publika,” pravi Branko. Lucienne je navdušena nad več tekmovalci, poseben vtis pa je nanjo naredila pevka Maja Keuc, za katero pravi, da se lahko primerja s svetovnimi zvezdami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.