Magazin > VIP
15 ogledov

Petmilijonska pogodba jo pelje v Vegas

Bo Britney uspelo obuditi kariero? Žurnal24 main
Britney Spears se pripravlja na veliki povratek v igralniški prestolnici Las Vegasu. Na njen proračun naj bi steklo nekaj manj kot deset milijonov dolarjev.

Britney se je o svojem nastopu pogovarjala z Georgeom Maloofom, s katerim se poznata že dlje časa. "Britney upa, da ji bo uspel veliki povratek v Las Vegasu, on pa pričakuje šov nabit z energijo in glamuroznimi kostumi," je povedal vir, ki je prisostvoval sestanku, a ne želi biti imenovan.

Maloof je eden tistih, ki jim zaupa tudi Britneyjin oče Jamie. Jamie še vedno bdi nad svojo najstarejšo hčerko, ki je letos preživela že pravo kalvarijo. Ker pa danes ni nič zastonj, je Jamie za svoje delo tudi dobro plačan. Prejemal naj bi nekaj več kot 2500 dolarjev na teden.

Želi se dokazati
Britney želi dokazati, da še ni za staro šaro. Po lanski polomiji na podelitvi MTV nagrad, je to njena druga priložnost. K sodelovanju je povabila J. R. Rotema, s katerim naj bi bila nekaj časa par, resno je vzela tudi delo v studiu. "Ve, kaj dela, saj ima več izkušenj kot mnogi drugi. Ima nekaj, kar drugi nimajo," je povedal Rotem. Do konca leta naj bi luč sveta ugledal njen novi album.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.