Magazin > VIP
64 ogledov

Petra: Branko potrebuje pomoč

Gostilna išče Šefa
1/9
Domači arhiv
Petro iz šova Gostilna išče šefa močno skrbi za sotekmovalca Branka.

Konec tedna je Petra Polanec tekmovalcem Gostilna išče Šefa organizirala gostovanje na Štajerskem, ki so se  ga udeležili vsi razen Andreja, ki se srečanja zaradi obveznosti ni utegnil udeležiti. Srečanje pa se ni dobro končalo za vse udeležence. Nesrečni Branko jo je znova skupil.

"Na večerji v igralnici Mond je moj brat Jernej Branku želel dopovedati, da je spil že preveč.
Jernej je Branka oskrbel že prvi dan srečanja, ko je plesal in dvigoval otroke, po zdravnikovih navodilih pa ne bi smel dvigovati več kot tri kilograme. Med večerjo, ki je sledila v igralnici Mond, pa se je Branko odpravil na toaleto, kjer se je z vrati udaril v glavo in si presekal arkado. Ko se je ves krvav vrnil k mizi, nas je pošteno prestrašil, vendar so zaposleni v igralnici Mond lepo poskrbeli zanj in po njihovi zaslugi je lahko nadaljeval druženje s sotekmovalci," je zgodbo razložila Petra, ki dodaja:

"Branka imamo sotekmovalci zelo radi, saj je zelo srčna oseba. Vendar dejstvo je, da ne zna skrbeti sam zase. Vsi si želimo, da bi se našel človek, ki bi mu znal pomagati. Morda pa se najde z objavo vašega članka."

Komentarjev 5
  • mph 10:59 30.december 2012.

    Če ciljaš name, kar pozabi. To ni moj atribut, njega pa osebno poznam, kar pa ti očitno ne. Vsi njegovi problemi, ločitev od žene, "padci", porezanja po rokah, tresenje rok (če ti še ni jasno, ni bilo zaradi treme), .... ...prikaži več Kot sem že napisal, bi bil lahko res super družba, pošten in pozitiven, če ga ne bi uničeval alkohol.

  • ian00 18:19 24.december 2012.

    vabljen na AA

  • dd 17:12 21.december 2012.

    ja, pa še enega fajn psihologa bo rabil zraven, ker je malce čudna osebnost.