Magazin > VIP
4 ogledov

Petra vrgla iz hiše

Jordan naj bi Petra rotila, naj da njunemu zakonu še eno možnost, a on menda ne Žurnal24 main
Petra Andrea je po vrnitvi s Cipra čakalo neprijetno presenečenje. Njegova žena Katie Price, bolj znana kot Jordan, ga je vrgla iz hiše. Obeta se umazana in medijsko odmevna ločitev.
Peter Andre je tolažbo zaradi težav v zakonu iskal pri svoji družini na Cipru. Po vrnitvi v Veliko Britanijo pa ga je čakalo neprijetno presenečenje. Pevec se je veselil vrnitve domov, predvsem si je želel videti otroke, triletnega Juniorja, enoletno Princess Tiaamii in Jordaninega sina Harveyja. Veselje pa mu je pokvarila novica, da je Jordan iz njune hiše v Surreyju odstranila vse njegove stvari. "Zdi se mu, da je to storila samo, da bi mu kljubovala," je povedal vir.

Pogovori na rojstni dan
Pogovori o ločitvenem postopku naj bi stekli jutri, na Jordanin 31. rojstni dan. "Lahko, da bo to njen najžalostnejši rojstni dan, dan, ko bosta šla po ločenih poteh. Katie pravi, da želi rešiti zakon, a vztraja pri tem, da bo šla naprej, če jima ne bo uspelo," pravi njun prijatelj. "Peter je še vedno obupan in prizadet zaradi njenega obnašanja. Ni prepričan, če jo želi vzeti nazaj in poskusiti zaživeti kot družina. Očitno je, da se morata še veliko pogovoriti."

Med sprtima zakoncema se bo bila bitka še na eni fronti. Hkrati bosta namreč javnosti predstavila svoja nova projekta. Jordan bo predstavila svojo linijo oblačil in se sprehodila po modni pisti, Peter pa bo premierno uprizoril svoj nov šov Here Come The Boys, v katerem nastopajo slačifantje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.