Magazin > VIP
58 ogledov

Pevca Sebastiana obiskala policista

sebastian Mediaspeed.net
Pevec Sebastian je imel med snemanjem promo filma v Dubaju kar nekaj težav – zaradi sonca in policije.

Sebastian je oglasni video za svojo plesno šolo snemal v Dubaju, tudi v puščavi, kjer je moral priznati premoč narave. Zaradi hude vročine, v senci je bilo 45 stopinj, so morali snemanje celo prekiniti, saj je ekipi zmanjkalo vode.

"Po desetih minutah smo morali snemanje prekiniti, ker sem bil tik pred tem, da se sesedem. Kljub želji nisem mogel premagati narave in sonca, ki se s človekom v takšnih trenutkih samovoljno poigrata. Takrat šele vidiš, kakšno moč imata,“ je pevec in plesalec povedal za Story.

Sebastian pa spota ni snemal le v puščavi, ampak tudi na plaži, kjer pa je naletel na težave. "Naslednje snemanje se je dogajalo v vodi na plaži Jumeriah. Ta izjemna plaža je zelo dolga in urejena, za kopanje pa je treba plačati vstopnino. Zato sploh nismo vedeli, ali lahko snemamo ali ne, spraševanje pa ni obrodilo nekih zadovoljivih sadov, ker je vsak rekel drugače. Tako smo se odločili, da bomo snemali in videli, ali bo kaj narobe. Seveda sta na kmalu obiskala dva policista ali varnostnika ali karkoli sta že bila in nas precej podrobno spraševala o tem, kaj počnemo.“ Moža v modrem sta ekipi na koncu le dovolili snemanje, a z omejitvami. "Zabičala sta nam le, da nikakor ne smemo snemati žensk. Tudi turistk ne,“ je še razkril Sebastian, ki je na končni izdelek zelo ponosen.

Video si lahko ogledate na Sebastianovi Facebook strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.