Magazin > VIP
24137 ogledov

Pevec Anej Piletič pokazal svojo novo hišo

anej piletič Instagram
Nad novim domov je navdušen tudi njun kuža.

Anej Piletič je svojo prelepo Izo pred oltar odpeljal pred dvema letoma, sedaj pa mladi par stoji pred novo življenjsko prelomnico. Kot kaže, se bosta lahko še letos preselila v svoj novi dom.

Da gradita hišo, smo pisali lani, ko je Iza objavila fotografije stanovanja v Celju, ki se je začelo prodajati, ko sta se iz njega izselila. Že njun začasen dom je bil prostoren, ta hiša pa je videti ogromna. Nad njo pa nista navdušena le zakonca, ampak tudi njun kuža, ki se mu bo morda kmalu pridružila "konkurenca". Iza je namreč pred dnevi razkrila, da se z Anejem že pogovarjata o naraščaju ...

"7 let nazaj se nisva niti poznala ... zdaj pa drug drugega prepričujeva, kakšno sedežno bova imela v svoji hiši, da je otroci ne bodo takoj znucali," se je pošalila.

Komentarjev 5
  • Pierre 13:09 08.januar 2024.

    Ma za bruhat itak kaj objavljate!!!!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:29 08.januar 2024.

    Po videnem sama kaj dosti še nista gradila, saj gre očitno za tipsko hišo!? Torej za eno izmed gradenj, ki jih investitorji po navadi zgradijo nekje do tretje podaljšane faze, ter takšne ponudijo trgu in seveda z opcijo finaliziranja. Torej, ...prikaži več bosta morala šele sedaj fino zavihati rokave, če se želita vseliti že to leto in če obvladata kaj tovrstno potrebnih spretnosti, seveda pa se za po vrhu tisti pravi stroški šele začenjajo... Težka bo še do vselitve razen, če imaš solde, da lahko vse plačaš!?

  • Ender3 10:44 08.januar 2024.

    Hiša prislužena s trdim delom in odrekanji. Bravo Piletič !