Magazin > VIP
53 ogledov

Pevec beži pred menedžerjem

daniel lopes youtube.com
Daniel Lopes se je pred mafijo zatekel v Brazilijo.

Lopes je zaslovel s šovom Nemčija išče superzvezdnika, pri nas pa ga poznamo po pesmi Shine on. Daniela v Nemčiji pogrešajo že več mesecev. Kot se je zdaj izkazalo, se je zatekel v Brazilijo. "Ujela me je mafija,“ je povedal 36-letnik, ki se je sprl s svojim nekdanjim menedžerjem, saj mu ta menda ni hotel izplačati honorarja za nastope v dveh šovih. Decembra lani ga je pevec odpustil, nato pa sta se sprla. "Svinja, ubil te bom. Izpulil ti bom zobe. Si moj suženj. Kdaj boš to razumel?“ naj bi Lopesu zagrozil menedžer, s katerim imajo menda težave tudi drugi umetniki. 

Lopes se je v strahu za svoje življenje zatekel v  Rio de Janeiro, kjer prebiva pri bratu, kruh pa si služi z manjšimi nastopi. V Nemčijo ne more, dokler ne bo našel odvetnika, ki bi ga lahko "rešil". Menedžer ga namreč zaradi obrekovanja toži. Na Lopesa sicer ne preži le nekdanji sodelavec, ampak še nekaj drugih ljudi, ki jim dolguje denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.