Magazin > VIP
39 ogledov

Pevec do smrti pretepel oboževalca

Randy Blythe Youtube
Randy Blythe, pevec heavy metal skupine Lamb Of God, je bil pred dnevi aretiran zaradi uboja oboževalca pred dvema letoma.

Skupina Lamb Of God bi morala v četrtek nastopiti v Pragi, a je bil koncert odpovedan, saj so pevca Randyja Blytha odpeljali policisti. Razlog za aretacijo je zločin, ki ga je Randy v češki prestolnici zakrivil pred dvema letoma.

Maja 2010 je med nastopom na oder skočil neki oboževalec, s katerim se je Randy spopadel. Med pretepom se je moški tako poškodoval, da je kasneje v bolnišnici umrl. Oblasti za njegovo smrt krivijo Randyja, zato so ga po prihodu v Prago nemudoma aretirali. Obtožen je povzročitve hudih telesnih poškodb in uboja, za kar mu grozi 16 let zaporne kazni.

Tiskovna predstavnica skupine, Maria Ferrero, je dejala, da je Randy "po krivem obtožen" in da se z zadevo ukvarjajo odvetniki, ki bodo poskušali doseči, da Randyja oprostijo krivde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.