Magazin > VIP
19516 ogledov

Pevec ima na računu milijone, njegova sestra pa komaj shaja

nicola wren Profimedia
Ni želela, da bi ljudje vedeli, da je njen brat pevec skupine Coldplay.

Nicola Wren je stara 29 let in je mlajša sestrica pevca Chrisa Martina iz skupine Coldplay. 

Nicola je v oddaji "Good Morning Britain“, v kateri je potekala debata o tem, kako je živeti v senci slavnih bratov in sester, povedala, da je prevzela babičin priimek, ker noče, da bi ljudje mislili, da ji je v svetu šovbiznisa uspelo le zaradi slavnega brata.

chris martin | Avtor: Profimedia Profimedia

Ta je zaslovel, ko je bila Nicola še otrok. 24-letna igralka se še dobro spomni, kako se je počutila, ko so obiskovalci šolske gledališke predstave, v kateri je nastopila in ki sta jo obiskala Chris in njegova tedanja žena Gwyneth Paltrow, oblegali njenega brata, njo pa popolnoma spregledali. Takrat sta se v njej prebudilo trma in ambicioznost. 

Nicola je doslej dobila le manjše vloge in na veliko priložnost še čaka. Pravi, da ima tri službe – je igralka, dela pa tudi kot otroška animatorka in pretipkava intervjuje. 

Mladenka pravi, da si zelo želi potrditve in ljubezni bratov in sester. Poleg Chrisa ima Nicola še brata Ala, ki je arhitekt, sestro Rosie, ki dela kot medicinska sestra, brat Richard pa je v vojski. "Vsak, ki ima veliko bratov in sester ve, kako je, če živiš v senci nekoga,“ je še povedala mlada igralka in dodala, da je bilo zaradi bratove slave življenje včasih zelo težko. Ko se je razvedelo, da je Chris v zvezi z  Gwyneth, so paparaci na celo družino prežali na vrtu pred družinsko hišo. Starši so ji takrat razložili, da se ne sme z nikomer pogovarjati. "Takrat mi je postalo jasno, da ne vem, komu lahko zaupam. V tistem času nisem želela, da bi ljudje vedeli, da je Chris moj brat.“

Komentarjev 1
  • Majazmaja 13:20 09.december 2019.

    Kakšen naslov pa je to? Kako komaj shaja? Saj dela, ima službo. Pač ni talentirana in ostaja desetorazredna igralka. Naj se loti česa drugega, če ji ne gre ... Sorojenci so se tudi trudili in se še vedno. Diplome iz ...prikaži več arhitekture, zdravstva (v tujini medicinska sestra pomeni, da imaš faks!) in umetnostne zgodovine (Chris) sorojencem niso priplavale po zraku in za to, da so danes to, kar so, so morali delati. Zakaj bi morali še bolj zalagati neko malo razvajenko?