Magazin > VIP
11501 ogledov

Pevec Jernej Tozon na posebni terapiji

jernej tozon Osebni arhiv
Ko je to prakticiral Michael Jackson, so ga imeli za čudaka.

Po vzoru številnih zvezd, med drugim tudi Neymarja, Michaela Jacksona in Justina Bieberja, si tudi Jernej Tozon, član skupine Čuki, redno privošči hiperbarično terapijo, ki se izvaja v kisikovi komori.

 "Zaradi te terapije veliko bolje spim, telo si veliko hitreje opomore in spočije ter umiri!“ nam je zaupal Jernej, ki so ga za terapijo navdušili prijatelji, ki se profesionalno ukvarjajo s športom, in jo prav tako redno uporabljajo za regeneracijo po napornih treningih ali pa za pripravo na tekme.

"Odkar se je začela epidemija, jo uporabljam enkrat na teden. Veliko se ukvarjam z različnimi aktivnostmi, prej pa sem bil zelo obremenjen z nastopi in se sedaj regeneriram in pripravljam na novo sezono,“ nam je še zaupal Jernej, ki nam je opisal, kako poteka terapija.
 
"Na začetku tretmaja izenačuješ pritisk, tako kot bi šel na letalo. Preoblečeš se v posebna bombažna oblačila. Operater, ki te nato vodi, je prisoten ves čas tretmaja, ko ležim v komori in diham 100-odstotni kisik pod tlakom. Temu pravijo tudi potapljanje na prostem, ker se "spustiš" do 10 metrov pod vodo. Tega dejansko sploh ne čutiš. Obenem pa ležiš na mehki vzmetnici. Takoj zaspim. Sam sprostitveni tretma traja eno uro, celotna dolžina obiska v centru pa približno 90 minut.“

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 6
  • Avatar Frenniola
    Frenniola 01:08 24.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Zikollino 23:58 23.avgust 2020.

    Na fotografiji ni Tozon, je Chico iz mariachi ansambla 'Trio fantastikus' ...

  • Ender3 21:25 23.avgust 2020.

    Ja, metoda je zdravilna za mnoge hude tegobe, ampak priti do nje, je drugo vprašanje. Mogoče moraš biti simpatizer vladne stranke, kot so na primer Čuki 😌😎