Magazin > VIP
35 ogledov

Pevec "Kuće poso" izzval pretep v New Yorku

Ekrem Jevrić Youtube
Glasbenik Ekrem Jevrić je v nekem nočnem klubu v New Yorku izzval pretep, zaradi česar so aretirali njegovega prijatelja, raperja Alija Kinga.

Ekrem Jevrić, ki je zaslovel s pesmijo Kuća poso, je pretekli teden v družbi prijatelja Alija Kinga obiskal nočni klub Trocadero Bar and Grill v New Yorku. Problem je nastal, ko je Ekrem začel žaliti in provocirati natakarico, ki jima je stregla. Do Ekrema je nato pristopil neki moški in ga opozoril, da se z damo ne govori tako, a črnogorski zvezdnik ga ni poslušal. Kmalu zatem je prišlo do hudega pretepa, vpletel pa se je tudi Ali, ki se je postavil Ekremu v bran.

Pretep so ustavili policisti, ki so aretirali Alija. Obtožili so ga javnega žaljenja in napada na moškega, na katerem naj bi celo zlomil vilice. Po aretaciji je dejal, da bi se Ekrem lahko vzdržal komentarjev in žaljenja natakarice, a kljub temu svojega prijatelja ni hotel pustiti na cedilu. Natakarica je ob tem dejala, da je za incident kriv izključno Ekrem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.