Magazin > VIP
5867 ogledov

Pevec žensko prisili v spolni odnos z drugim moškim

r kelly Profimedia
Spregovorila priča, ki naj bi jo R. Kelly zlorabil.

Pevcu R. Kellyju v New Yorku sodijo zaradi spolnih zlorab, izkoriščanja mladoletnih oseb, sodelovanja in vodenja organizirane kriminalne združbe in podkupovanja uradnih oseb. 

Včeraj je pričala ženka, ki naj bi jo zvezdnik leta 2015, ko je bila obetavna najstniška pevka, zlorabil. Imena žrtve javnosti niso razkrili. "Jane Doe #5“, kot so jo poimenovali, je izjavila, da jo je prisilil v spolni odnos z drugim moškim, in jo naučil, kako naj ga v javnosti brani.

Proti pevcu je že pričala ena ženska, skupaj pa bo tožilstvo predstavilo zgodbe šestih prič.

Jane Doe #5 pravi, da je s pevcem in z drugo žensko živela v njegovem stanovanju v Čikagu, in da je sodelovala pri razvpitem intervjuju, ki ga je R. Kelly dal Gayle King in pred kamero znorel. 

Jane Doe je na sodnikovo vprašanje, ali je na vprašanja Kingove odgovarjala po resnici, priznala, da je lagala, ker je bil R. Kelly v bližini. "Zakašljal je in naju tako opozoril, da je v bližini. Sporočil nam je, da je v sobi,“ je še dodala.

Povedala je tudi, da je bil Kelly do nje žaljiv, in opisala, na kakšne načine jo je kaznoval. Med drugim jo je silil v spolni odnos z moškim, ki ga je klical „nečak“, in vse posnel. 

"Hotel je, da nečaka zadovoljim, kot sem zadovoljevala njega,“ je izjavila in dodala, da si ni želela intimnega odnosa z „nečakom“ in da jo je pevec na ta način le kaznoval. 

Jane Doe je danes stara 23 let. Ko je spoznala Kellyja se mu je zlagala, da je že polnoletna, a je bila stara šele 17 let. V zameno za seks naj bi ji obljubil avdicijo in pomoč pri karieri. Zajokala je, ko je povedala, da jo je Kelly, ki je ni obvestil, da ima spolno prenosljivo bolezen, okužil s herpesom. 

To pa še ni vse ... Leta 2017 jo je prisil v splav in jo napadel s čevljem, ker je prijatelju napisala sporočilo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.