Magazin > VIP
50 ogledov

Pevka Cher na robu srčnega napada

Cher Reuters
Najbližnji prijatelji in družina legendarne pevke Cher trepetajo za njeno zdravje. Bojijo se, da bo utrpela srčni napad.

Cher je po besedah prijateljev psihična in čustvena razvalina, kar je dobro načelo njeno zdravje. V skrbeh je zaradi albuma, ki bi ga morala izdati že zdavnaj, zaradi sina Elijah Blue, ki se bori z odvisnostjo od drog, muči pa jo tudi zdravstveno stanje transseksualnega sina Chaza, pri katerem so pred kratkim odkrili sumljivo bulo. "Cher je zadnje čase hudo obremenjena zaradi skrbi in njeno zdravje trpi zaradi tega," je povedal njen prijatelj.

Pevka pa je svojo družino še bolj prestrašila pred nekaj tedni, ko je začutila ostro bolečino v prsih in levi rami. "Jokala je, ker je mislila, da doživlja srčni napad," je nadaljeval prijatelj. "A k sreči jo je Chaz prek telefona pomiril. Rekel ji je naj se uleže in globoko diha, ter hotel poklicati rešilca, vendar mu je Cher to preprečila. Zato je poslal prijatelja, da je prenočil pri njej, saj je bil sam na drugem koncu države."

Zdravniki so 66-letni zvezdnici pojasnili, da je bil napad nekakšna mešanica stresa in prebavnih motenj, kar je Cher dojela kot bolečino v prsih. A so jo kljub temu opozorili, da ni daleč od tega, da bo v prihodnosti res doživela srčni napad, če bo še naprej podvržena stresu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.