Magazin > VIP
15065 ogledov

Pevka iz šova Znan obraz ima svoj glas navdušila v Italiji

Petra Zore
1/2
osebni arhiv
Bo pevki in njeni skupini uspel prodor na tuje trge?

Po uspešni predstavitvi Petre Zore v šovu Znan obraz ima svoj glas pred tremi leti, glasbenica, ki je poleg tega tudi profesorica v osnovni šoli, uspešno nadaljuje svojo glasbeno pot. Pevko Petro Zore in njeno skupino Bomb Shell lahko prištevamo med tiste bolj pridne glasbene skupine na slovenski glasbeni sceni, saj se resnično trudijo na svoji glasbeni poti.

Po predstavitvi skladbe Na postaji 6, za katero so videospot posneli kar na avtobusu Ljubljanskega potniškega prometa, že kujejo nove načrte za svojo glasbeno pot. Njihovi poletni vikendi so polni koncertov po celotni Sloveniji, a v septembru obljubljajo še izid svojega novega albuma, ki ga bodo prav tako proslavili s koncertom. Kljub natrpanemu urniku pa so Bomb Shell sprejeli povabilo in obiskali italijanski nacionalni radio RAI.

"Povabilo si štejemo v veliko čast, zato smo potovanje do Trsta izkoristili in povezali prijetno s koristnim. Ob sprejemu na recepciji tega velikega italijanskega radia je vodja skupine Brane s tamkajšnjim varnostnikom začel komunicirati v angleščini, vendar smo hitro spoznali, da bo treba pač poslušati navodila kar v italijanščini, pa čeprav nobeden iz skupine ne razume prav nič italijansko. A nič za to, kmalu nas je sprejela novinarka, ki vodi tamkajšnjo oddajo za zamejske Slovence in navodila so kmalu postala kristalno jasna.!" A nekaj jih je vseeno presenetilo! "Res je, v Italiji ponekod še vedno veljajo omejitve glede koronavirusa, zato smo si morali vsi v hiši italijanskega radia nadeti maske. Za čas petja sem masko snela lahko le jaz," z nasmehom pove Petra. Pravijo, da je bilo prav nenavadno zopet nastopiti z masko, saj smo se v Sloveniji glede nošenja mask skorajda vrnili že v obdobje pred kovidom.

Zamejski radio je tako o skupini Bomb Shell pripravil enourno oddajo z njihovim nastopom v živo. Petra je po koncu oddaje priznala, da je bil to eden izmed bolj simpatičnih intervjujev in nastopov. Prisotnega je bilo veliko smeha, anekdot in dobre glasbe.

Ob zaključku gostovanja pa so člani skupine povezali prijetno s koristnim in svoj čas izkoristil za sprehod po Trstu. "Vsekakor nismo mogli tudi mimo obiska gradu Miramar. Priznam, da smo uživali ob ogledu teh prelepih lokacij, a najbolj se nam je vtisnilo v spomin, ko smo se usedli na klopco, izpustili telefone, uživali ob pogledu na morje in se pogovarjali o načrtih za naprej."

Gostovanje na radiu RAI je le še en košček mozaika v zgodbi slovenske skupine Bomb Shell, ki uspešno pluje po slovenski glasbeni sceni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.