Magazin > VIP
3057 ogledov

Pevka Jessie J na odru razkrila žalostno novico

jessie j
Novico je s svetom delila po tem, ko sta z igralcem Channingom Tatumom potrdila zvezo.

Jessie J (Price Tag) je med koncertom v Londonu spregovorila o svojih zdravstvenih težavah. Oboževalcem je razkrila, da so ji zdravniki pred štirimi leti razložili, da nikoli ne bo imela bioloških otrok. O svojih težavah javno ne želi razpravljati, je pa o njih napisala pesem Four Letter Word, s katero želi ljudem, ki so v enakem položaju kot ona, sporočiti, da niso sami. "Ne želim pomilovanja, saj je na svetu še na milijone drugih žensk in moških, ki to prestajajo oziroma bodo to še prestajali. To nas ne sme definirati, to pesem pa sem želela v trenutku bolečine in žalosti napisati zase. Z njo pa sem se poskušala tudi razvedriti in drugim dati pesem, ki bi jo lahko poslušali, ko stvari postanejo zelo težke,“ je povedala.

 

Med njenim govorom je v občinstvu sedel tudi njen novi partner igralec Channing Tatum, ki je na Instagramu objavil fotografijo s koncerta in pripisal: "Ta ženska je na odru dvorane Royal Albert Hall občinstvu izlila svoje srce. Tisti, ki so bili tam, so bili priča posebnemu dogodku.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.