Magazin > VIP
37 ogledov

Pevka Pink pristala v bolnišnici

Pink Reševalni pas/Twitter
Ameriška pevka Pink te dni preživlja v bolnišnici, kjer je pristala zaradi žolčnika. Zvezdnica je morala zato odpovedati nastop za predsednika Obamo.

Pink so morali zdravniki odstraniti žolčnik, a pevka že uspešno okreva, je sporočil njen tiskovni predstavnik. "Pink gre dobro, operacijo je uspešno prestala." Da ji gre več kot dobro, pa je pokazala tudi zvezdnica sama, ki se je prek Twitterja že oglasila svojim oboževalcem, svojemu žolčniku pa je namenila te besede: "Je** se, žolčnik! Nasvidenje!!!" Ob tem pa je objavila tudi fotografijo sebe na bolniški postelji.

Priljubljeno glasbenico so v bolnišnico odpeljali prejšnji teden, sprva pa so mislili, da gre za trebušno gripo ali čir na želodcu. Dvaintridesetletna zvezdnica je morala zaradi zdravstvenih težav odpovedati nastop na dobrodelni prireditvi, ki jo gosti ameriški predsednik Barack Obama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.