Magazin > VIP
1067 ogledov

Pevka Tajči pristala v ameriškem zaporu

Tajči Profimedias
Popoln preobrat v karieri pevke Tajči, nekdanje evrovizijske predstavnice Jugoslavije.

Tatjana Tajči Cameron, pevka, ki je pred 27. leti Jugoslavijo predstavljala na Evroviziji, je zdaj pristala v zaporu. Pevka s svojim možem in otroki živi v ameriškem mestu Nashville, v zvezni državi Tennessee.

"Najpomembnejša sprememba, ki se mi je zgodila je ta, da se postala pogumna in samozavestna. Končno sem to, kar sem. Osvobodila sem se strahu, ki sem ga gojila do kritikov in tistih, ki sem jim prej dovolila, da me definirajo s svojimi pričakovanji in definicijami,“ je za portal carice.eu povedala 46-letna glasbenica.

 

A photo posted by Tajci (@tajcicameron) on Dec 9, 2016 at 7:58pm PST

"Ponosna sem, da sem brez strahu privolila, da delam z ženskami, ki so utrpele zlorabe zaradi drog, trgovino z belim blagom in tistimi, ki so bile spolno zlorabljene,“ je povedala Tajči, ki je postala mentorica v enem od ameriških ženskih zaporov. "Navdihujejo me pogumne ženske, ki jih ni sram priznati, čez kakšen pekel so šle v življenju in ženske, ki pomagajo drugim brez kritiziranja in z veliko razumevanja. Ženske, ki ne silijo v ospredje, a so vedno pripravljenje stopiti v boj in pomagati drugim. Navdihuje me resnica, avtentičnost življenja. Navdihuje me lepota duše, ki je svobodna strahov in suma.“

Komentarjev 13
  • Uni Wega 07:46 07.januar 2017.

    K.D. Lažnivka, spokaj se že s tega portala&

  • izRODEk 16:11 06.januar 2017.

    Ne smete resno jemati teh pisur tukaj na Žurnalu. To so revčki, ki bi za 500 evrov na mesec verjetno napisali tudi kaj gnusnega o svojih roditeljih, da bo le denar na računu. Resnega novinarskega dela pa niso zmožni. Zato ...prikaži več se oprijemajo seznacionalističnih naslovov, da si dvigujejo število klikov za te poceni advertising panoje, s katerimi na dan dobijo nekaj evrov, če se res potrudijo. Sicer pa je Žurnal v riti, ni za honorarje, pisure pišejo od doma, s svojih računalnikov.... bogi so. V šolo so hodili, da bi spreminjali svet, zdaj pa pišejo o tem, kdaj pes bolj laja, pozimi ali poleti. Revčki pač, ne biti jezni na njih. :)

  • allstarr111 14:23 06.januar 2017.

    BO DEJANSKO TREBA POPEDENAT iptables white list datoteko (za nepoučene) = blokiranje določenih spletnih domen in strani, oz. po domače SAMOCENZURA.