Magazin > VIP
165 ogledov

Pevka t.A.T.u. poročena s Slovencem!

Lena Katina in Saša Kuzmanovič Facebook
Lena Katina, rdečelasa pevka ruskega dua t.A.T.u., se je poročila na Ljubljanskem gradu.

Večno zvestobo je obljubila slovenskemu glasbeniku Sašu Kuzmanoviču, ki sicer dela in živi v ZDA, piše Story. Parček se je tam tudi spoznal, in sicer že pred desetimi leti.

Lena in Yulia Volkova sta leta 2003 v Los Angelesu nastopili na podelitvi glasbenih nagrad MTV. Saša je bil prijatelj glasbenika, ki je delal za Lenino skupino. Po prvem snidenju se dalj časa nista videla, iskrica pa je preskočila po nekem koncertu, ko sta odšla na pijačo. "Takrat sem ga začela gledati na drugačen način. Opazila sem, da je pravzaprav prav čeden," je za revijo povedala Lena in dodala, da sta skupaj zaživela že po enem mesecu ljubezni. "Ko sva se spoznala, sva bila povsem drugačna kot zdaj. Drug iz drugega na površje izvlečeva najlepše in to naju je spremenilo v boljša človeka," je še povedala rdečelaska, ki je nad Slovenijo navdušena.

28-letna Lena in Saša, ki je do svoje žene starejši devet let, sta se sicer civilno poročila na Ljubljanskem gradu, cerkveno pa v Rusiji. Na poročno potovanje bosta odpotovala na Havaje. Kdaj se bo to zgodilo, pa je zapisano v zvezdah. Oba sta namreč zelo zaposlena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.