Magazin > VIP
32 ogledov

Pevka tretjič dahnila usodni "da"

annie Lennox Reuters
Znana škotska pevka Annie Lennox se je pri 57 letih še tretjič podala pred oltar.

Pevka Annie Lennox je po dveh propadlih zakonih sicer izjavila, da se ne bo nikoli več poročila, vendar je štiri leta pozneje vseeno prelomila obljubo in v soboto stopila pred oltar s svojim srčnim izvoljencem, ginekologom Mitchem Besserjem. Na njuni skromni in intimni poroki na reki Temzi se je z mladoporočencema veselilo njunih 150 bližnjih prijateljev in družinskih članov, med katerimi sta bila tudi oskarjevec Colin Firth in ameriška komičarka Ruby Wax.

Novopečena zakonca sta se spoznala leta 2009, ko se je Annie pridružila njegovi humanitarni organizaciji Mothers2Mothers, ki pomaga materam, obolelim za aidsom. Besser je bil sicer takrat še poročen, vendar sta se s soprogo kmalu zatem razšla.

Nekdanja pevka dua Eurythmics je bila pred tem poročena dvakrat. Leta 2000 se je po 12 letih ločila od izraelskega filmskega producenta Urija Fructmanna, s katerim imata skupaj dve hčerki.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.