Magazin > VIP
21 ogledov

Pevka umrla med plastično operacijo

Wang Bei je zaslovela med snemanjem šova Super Girl. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
24-letna kitajska pop pevka Wang Bei je umrla med plastično operacijo.

Vzhajajoča pop zvezdnica in tekmovalka resničnostnega šova Super Girl Wang Bei se je s svojo materjo odpravila k plastičnemu kirurgu v Wuhanu, da bi jima zbrusil čeljustnici. Kitajski mediji poročajo, da je bila 24-letna pevka obsedena s svojim videzom, kar jo je stalo življenja.

Nekateri mediji poročajo, da je med operacijo 24-letnica začela krvaveti, kri pa je napolnila njena pljuča. Kirurg Wang Liangming, ki je operiral pevko, pisanja medijev zanika in zatrjuje, da  je Wang Bei uspešno prestala operacijo in se celo zbudila iz nezavesti, dve uri po operaciji pa je njeno srce začelo nenormalno hitro biti, njen krvni pritisk pa se je povišal. Liangming je še povedal, da so pevko odpeljali v drugo bolnišnico, kjer pa ji niso več mogli pomagati.

Pevkina mati, ki je uspešno prestala operacijo, na vprašanja novinarjev ni hotela odgovarjati. Kitajsko ministrstvo za zdravje primer še preiskuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.