Magazin > VIP
13 ogledov

Pevkino življenje viselo na nitki

Sophie in Richard sta preživela pravo dramo. Žurnal24 main
Sophie Ellis-Bextor nima sreče. Tudi njena druga nosečnost se je končala s pravo dramo.

Pevka Sophie Ellis-Bextor je lani naznanila, da aprila 2009 pričakuje svojega drugega otroka. Vendar pa se je devet tednov pred predvidenim datumom poroda vse skupaj zelo zapletlo. Pri pevki so odkrili življenjsko nevarno stanje, imenovano preeklampsija. Zdravniki so se zato odločili za carski rez, da bi tako rešili življenje matere in otroka.

"Sophie je rodila drugega fantka. Na svet je prišel devet tednov prezgodaj, a je z njim vse v redu. Zelo dobro mu gre," je povedala njena mati Janet Ellis. "Lagal bi, če bi rekel, da ni bilo stresno," je po rojstvu malega Kita Valentina dejal pevkin mož Richard Jones. "Bilo je dramatično, a smo zelo srečni. Težko je bilo, a je veliko pomagal tudi Sonny, ki je bil čudovit."

Mali Kit je ob rojstvu tehtal le 1100 gramov. 29-letna pevka je že pred časom dejala, da ima občutek, da bo tudi njen drugi otrok sin. "Ne vem zakaj, a mislim, da bom imela še enega fantka," je dejala pevka, ki se je med nosečnostjo začela ukvarjati s karatejem.

To je že druga dramatična nosečnost za pevko. Pred štirimi leti so ji zaradi preeklampsije prav tako morali narediti nujni carski rez. Sophie je takrat v 28. tednu nosečnosti rodila sina Sonnyja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.