Magazin > VIP
21 ogledov

Pevko Kelis označili za sužnjo

Kelis Flynet
Ameriška pevka Kelis trdi, da so jo nedavno na londonskem letališču ozmerjali s "sužnjo" in "ogabno Nigerijko".

Kelis je svojo neprijetno izkušnjo opisala na Twitterju, kjer je pojasnila, da se je nanjo spravil neki moški. "Ta moški je mislil, da sem se hotela vriniti, zato mi je rekel, da sem sužnja in ogabna Nigerijka. Rekel mi je celo Kunta Kinte. Uslužbenec, ki je stal zraven, pa se je začel smejati," je zapisala zgrožena pevka. Ob vsem tem pa jo je najbolj razjezilo dejstvo, da se nihče od potnikov ni odzval na žalitve. "Sploh niso trznili. Vsi vemo, da nisem angelček, ampak tega si nisem zaslužila."

32-letna zvezdnica je še dodala, da je ob tem ostala povsem mirna in da poskuša čimprej pozabiti na dogodek. Razgovorila pa se je o nedavnih protestih v Londonu, o katerih prej ni želela govoriti. "V Londonu sem ves čas in moram priznati, da se mi njihov rasizem zdi ogaben. Vsi vse pometajo pod preprogo in ljudje se sploh ne pogovarjajo med sabo," je še dodala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.