Magazin > VIP
62 ogledov

Pevko Saxobeata pretepel njen menedžer

Alexandra Stan EPA
Romunska pevka Alexandra Stan trdi, da jo je pretepel njen menedžer in fant.

Pevka Alexandra Stan, ki je postala svetovna znana po dveh skladbah, Mr. Saxobeat in Lollipop, pravi, da jo pretepel njen menedžer Marcel Prodan. Do pretepa je prišlo po prepiru o njenih prihodkih. Razkrila je tudi, da jo je menedžer, ki je tudi njen fant, v zadnjem letu ustrahoval.

Pevka je svojo zgodbo razkrila medijem, ki so objavili njene fotografije, na katerih ima na obrazu več modric. Medtem pa iz njenega menedžerstva sporočajo, da je imela pevka nesrečo, da okreva ter da več informacij sledi.

Pevka pravi, da gre pri vsem tem za laž, s katero bi radi prikrili fantovo nasilje. Zgodilo se je pretekli konec tedna, ko sta bila v Constanti. Po pretepu je morala v bolnišnico, modrice pa je imela po vsem telesu. Po poročanju medijev naj bi jo fant večkrat udarjal in brcal, dokler ni izgubila zavesti. Ko jo je nezavestno nesel v avto, jo je še vedno tepel.

"Udarjal me je, skušala sem se braniti, kregala sva se, omedlela sem. Dve uri kasneje sem se zbudila na kavču v studiu, nato me je zvlekel v avto in me kasneje odvrgel na cesti," je še povedala pevka.

Policija primer že podrobno preiskuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.