Magazin > VIP
26 ogledov

Philipa v bolnišnici nihče ne obišče

14. Prince Philip Žurnal24 main
Britanski princ Philip, ki so ga hospitalizirali v četrtek, do ponedeljka ni dobil niti enega obiska.

Britanski princ Philip, ki po operaciji na predelu trebuha okreva v eni izmed londonskih zasebnih klinik, od četrtka do ponedeljka ni dobil niti enega obiska svojih družinskih članov. Philip je v bolnišnici, tako kot lani, preživel tudi svoj rojstni dan, ki ga je praznoval včeraj. V bolnišnici naj bi okreval še približno dva tedna.

Čeprav je kraljica konec tedna preživela v Berkshiru, Charles in Camilla pa na Škotskem, to ni razlog, da 92-letnega princa ni nihče obiskal. Peter Phillips, prinčev najstarejši vnuk, je namreč povedal, da si njegov dedek ne želi pretirane pozornosti in ne želi motiti zasedenih kraljevih urnikov zgolj zato, ker je v bolnišnici. Čeprav je bila kraljica Elizabeta II. v petek na obisku v studiih BBC, ki so le nekaj ulic stran od bolnišnice, kjer leži Philip, kraljica moža ni obiskala. Z obiskom naj bi ga razveselila šele včeraj, na njegov rojstni dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.