Magazin > VIP
364 ogledov

Pia Filipčič iz Big Brotherja se je odločila za spremembo

pia filipčič Facebook
Pia Filipčič ni več nedolžna rjavolaska, ki smo jo spoznali v šovu Big Brother. Spremenila se je v seksi svetlolasko.

pia filipčič | Avtor: Facebook Facebook
Pia se je poleti odloči za spremembo barve las. Kot je povedala za Žurnal24, se vsaj enkrat na leto pobarva na svetlo, in sicer takrat, ko začuti željo po spremembi. "Na barvo las nisem navezana. Dobro se počutim kot svetlolaska in kot temnolaska,“ pravi postavna mladenka, ki pa je opazila, da je zanimanje moških zanjo, ko ima svetle lase, še večje. "Verjetno zato, ker bolj izstopaš,“ meni zmagovalka lanskega Big Brotherja, ki svoje lase zaupa le strokovnjakom iz frizerskega salona Nik. 

Priznati moramo, da ji barva las izjemno lepo pristoji. Podpiramo pa tudi to, da ima sedaj krajše lase, kar je trenutno zelo modno.

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:04 16.september 2016.

    Nevem kaj je fora tega da vsakič k se kdo prebarva lase pa da ga mediji prepoznajo je takoj označen za preobrazenega.Druga barva drgač pa enak zgleda k prej. To ni zadost da temu lahk rečš preobrazba..če postrižeš / ...prikaži več/ prebarvaš lase. Nevem no. Drgač nimam nč proti transeksualcem kar pa ona ni. Ona je transgenderka (pomeni ima spolne organe neprilagojene na spol ki ga želi). Je pa pošteno da predn se zapletaš s kmomurkoli pač iskreno poveš da si spremenil spol. To je pošteno. In tako osebo k to naredi spoštujem.

  • micika 19:54 16.september 2016.

    za mene bo vedno bil dec

  • alojzr 14:48 16.september 2016.

    21. stoletje - ko se o moškem pogovarjamo, kot da je ženska in se to nikomur ne sme zdeti čudno.