Magazin > VIP
413 ogledov

Pia Filipič z zaslužkom od prodaje svoje knjige zelo zadovoljna

Pia Filipčič Facebook
Knjiga zmagovalke Big Brotherja, Pie Filipčič, Cena mojih sanj, ima kar lepo ceno ...

Pia Filipčič je maja izdala svojo prvo knjigo Cena mojih sanj, v kateri je odkrito spregovorila o svojem življenju po šovu Big Brother in razkrila tudi marsikatero pikantno informacijo. Zanimalo nas je, koliko izvodov je Pia v sedmih mesecih prodala. "Glede na način, na katerega sem se v ta projekt podala, sem s prodajo zadovoljna. Vanj namreč nisem želela vložiti svojega denarja ali jo na silo potiskati v trgovine in knjigarne. Vse je prevzela založba, zato natančnega števila prodanih izvodov ne poznam. Prodajali smo jo v intimnem krogu, možno jo je kupiti na spletu, v nekaterih knjigarnah, je pa tudi v knjižnicah,“ je izjavila za Žurnal24, na vprašanje, koliko je zaslužila, pa ni želela odgovoriti, povedala je le, da je z zaslužkom, knjiga stane 18,7 evra oziroma s trdimi platnicami 28,7 evra, zadovoljna.

Njeni najbližji nad vsebino presenečeni

Kot rečeno je Pia v knjigi razkrivala tudi zelo intimne podrobnosti iz svojega življenja in s tem šokirala svojo družino. "Moji najbližji niso vedeli vsega, kaj se je dogajalo z mano. Presenečeni so bili na primer nad informacijami o mojem ljubezenskem življenju. O takšnih stvareh z družino pač ne razpravljaš. V knjigi sem hotela vse povedati tako, kot je bilo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.