Magazin > VIP
41 ogledov

Pijan s pištolo v ustih

Hulku se je na neki točki življenje obrnilo na glavo. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Legendarni rokoborec Hul Hogan je v svoji avtobiografiji priznal, da je malo manjkalo in ga ne bi bilo več med nami.

Obupani zvezdnik Hulk Hogan se ni najbolj znašel v svojem razburljivem življenju in bil tik pred tem, da naredi samomor. Pijan od ruma in omamljen od antidepresivov je v usta zatlačil pištolo in skoraj pritisnil na sprožilec. "V roki sem imel pištolo, prst na sprožilcu in si mislil 'To bo povsem enostavno'," v svoji knjigi opisuje Hogan.

 

Rešil ga je klic hčerke boksarja Muhammada Alija, Laile. Ta ga je prepričala, naj se zamisli nad svojim življenjem in poglobi vase. Hulk je bil človek, ki je imel vse; uspešno kariero, slavo, krasno blond ženo in otroka, ki sta ga spoštovala.

 

Na glavo in nazaj na noge

 

A v svoji novi knjigi My Life Outside The Ring 56-letni Hogan razkriva, kako se je njegovo življenje obrnilo na glavo. Po 23-ih letih zakona se je od njega ločila soproga Linda, kateri je moral plačati več milijonov dolarjev poravnave. Njegova

21-letna hči z njim ni govorila, saj je mami verjela, da jo je Hulk varal. Najbolj pa ga je prizadelo, ko se je sin Nick znašel za rešetkami, po tem ko je povzročil prometno nesrečo, v kateri je njegov najboljši prijatelj utrpel hude poškodbe.

"Hiša je bila prazna in sam se ne znajdem najbolje. Otroci in žena so odšli. Zapustila me je in ni bila pripravljena, da bi popravila stvari," je zapisal Hogan.

 

Sedaj je Hulk na novi poti, srečno je zaljubljen v zaročenko Jennifer McDaniel, Nick je na prostosti, hčerka Brooke pa že govori z njim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.