Magazin > VIP
23 ogledov

Pijana Victoria ni mogla do avta

Ko je Victoria pogasila svojo žejo, jo je David s težavo spravil do avtomobila. Žurnal24 main
Posh Spice se ga je konkretno nacedila. Do jeklenega konjička ji je pomagal priti njen mož.

Vedno do popolnosti napravljena Victoria je pokazala, da si lahko tudi ona privošči kakšno nespametno potezo. Punca se ga je tako napila, da jo je ravnotežje pustilo na cedilu. Na pomoč ji je priskočil soprog David Beckham.

Posh Spice bo obisk italijanske restavracije Il Sole pomnila še dolgo. Ravno tam je Victoria tako globoko pogledala v kozarec, da jo je moral mož podpirati, da je lahko prišla do njunega rolls roycea, parkiranega pred vhodom restavracije. Ali je bila bivša spajsica omamljena od tega, ker je premalo pojedla, ali pa je še vedno v šoku zaradi letalske nesreče, ki jo je doživela, ne ve nihče.

Je pa gotovo, da njen Becks ni bil najbolj navdušen nad njenim vedenjem. "Videti je bilo, da so imeli zelo radoživ večer. Becks ni bil preveč zadovoljen. Ko je poskušala oditi iz restavracije, je bila Victoria videti kot Bambi na ledu," je povedal eden od gostov. Seveda je imela Victoria obute visoke pete. Verjetno svojega popivanja ni pričakovala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.