Magazin > VIP
24 ogledov

Pink z odra v bolnišnico

Na zadnji turneji Funhouse Pink izvaja akrobatske nastope. (Foto: EPA)
1/2
Žurnal24 main
Pevka Pink je na včerajšnjem koncertu v Nürnbergu nerodno padla z odra in pristala v bolnišnici.

Pevka, ki je znana po svojih akrobatskih nastopih, je na trenutni turneji Funhouse v četrtek ob začetku pesmi So what padla z odra. "Au, to boli kot p****," je Pink po besedah obiskovalcev zavpila ob padcu. Šokirana pevka se je takoj opravičila za kletvice, kasneje pa sporočila, da se je nesreča zgodila,

Nesrečen padec si oglejte v pripetem videu.

ker se z oklepom ni pravilno zavarovala.

Oboževalcem je nastalo situacijo pojasnjevala na svojem Twitter profilu. "Vsem mojim nürnberškim oboževalcem sporočam, da mi je zelo žal, da smo koncert končali na takšen način. Nerodno in žal mi je. Trenutno sem v bolnišnici, a bo z mano vse v redu. Nisem se dobro zapela v oklep, povleklo me je z odra in padla sem v ograjo. Zdaj sem bila na rentgenskem pregledu. Upam, da je bilo vsaj dobro videti," je zapisala Pink.

Kasneje pa še sporočila, da nima nič zlomljenega, le resne odrgnine in praske. Da je s Pink vse v redu, je potrdil tudi njen mož Carey Hart.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.