Magazin > VIP
27 ogledov

Pippa je samska!

Pippa Middelton Flynet
Pippa Middleton je po poročanju tujih medijev samska. Z Alexom Loudonom naj bi se razšla tudi zaradi ogromnega zanimanja medijev za lepotico, ki ji paparaci sledijo na vsakem koraku.

Ena od najbolj zaželenih žensk na Otoku (pa tudi širše) Pippa Middleton se je po poročanju tujih medijev razšla s svojim fantom, nekdanjim profesionalnim igralcem kriketa Alexom Loudonom, ki jo je tudi spremljal na poroko njene sestre Kate s princem Williamom.

Razšla naj bi se tudi zaradi ogromnega zanimanja medijev za lepotico, ki ji paparaci sledijo na vsakem koraku. Kljub razhodu naj bi Pippa in Alex ostala prijatelja.

V zadnjem času so Katino mlajšo sestro pogosto videvali z Georgeem Percyjem, s katerim je bila v zvezi med študijem. Nedavno so ju opazili tudi na dopustu v Španiji, skupaj pa sta si ogledala tudi teniški dvoboj v londonskem zasebnem športnem klubu Queens Club.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.