Magazin > VIP
8 ogledov

Pippa konec tedna kar s tremi

Pippa Middleton
1/4
FameFlynet Pictures
Pippo Middleton so v času njenega kratkega bivanja v Parizu opazili v družbi kar treh bogatih, uspešnih in privlačnih samcev.

Za Pippo, mlajšo sestro vojvodinje cambriške, Kate Middleton, je očitno zelo zabaven konec tedna, ki ga je preživela v družbi najbolj zaželenih mladih Francozov. V petek zvečer je britanska lepotička uživala v družbi televizijskega producenta Antoina de Tavernosta, sina televizijskega mogotca Nicolasa de Tavernosta, ki je tudi predsednik znanega nogometnega kluba Bordeaux in eden najbogatejših Francozov. Z Antoinom sta se z roko v roki udeležila rojstnodnevne zabave vikonta Arthurja de Soultraita, Pippinega zelo dobrega prijatelja.

Arthur, s katerim sta se srečala še naslednji dan, je sicer eden najbolj uspešnih mladih podjetnikov v Franciji. V soboto zjutraj pa so Pippo igrivo in nasmejano opazili v družbi njegovega brata Marcyja de Soultraita.

Pippa sicer precej pogosto obiskuje Pariz, kamor se je po diplomi preselila njena dobra prijateljica Alice St. John Webster.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.