Magazin > VIP
164 ogledov

Pippa Middleton in Meghan Markle očitno ne bosta prijateljici …

James Matthews, Pippa Middleton Profimedias
Pippa Middleton novega dekleta princa Harryja menda ne želi videti na svoji poroki.

Sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, bo maja večno zvestobo obljubila Jamesu Matthewsu. 33-letnica bi bila rada tistega dne v središču pozornosti, zato ne želi, da bi princ Harry na poroko pripeljal igralko Meghan Markle. "Strah jo je, da bi ji prisotnost hollywoodske zvezde ukradla šov,“ je vir povedal reviji Ok!.

Da njeni strahovi niso iz trte izviti, je bilo mogoče opaziti pred nekaj dnevi, ko sta se poročila Harryjeva prijatelja. Princ se je poroke udeležil z Meghan in mediji so s svečanim dogodkom napolnili rumene strani. Glavna zvezda njihovim člankov je bila seveda igralka.

Da se to ne bi zgodilo še njej, je Pippa uvedla pravilo: "brez prstana, ni povabila". To pomeni, da se bodo poroke lahko udeležili le poročeni ali zaročeni pari, kar pomeni, da bo Meghan ostala doma. To zvezdnice verjetno ne bo prav nič motilo, saj naj bi se maja začelo snemanje nove sezone serije Nepremagljivi dvojec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.