Magazin > VIP
3592 ogledov

Pippa Middleton pokazala poporodno postavo

pippa middleton
1/4
Pippa Middleton s soprogom uživa na rajskem otoku St. Barths.

Pippa Middleton je sredi oktobra 2017 postala mamica. S soprogom, Jamesom Matthewsom, sta se razveselila sinčka, ki sta mu dala ime Arthur Michael William Matthews. Dečkovo prvo ime je nadvse kraljevsko – nosijo ga tudi princ Charles, vojvoda William in njegov sin Louis. Drugo ime, Michael, pa je dobil po Pippinem očetu in Jamesovem pokojnem bratu, ki je umrl pri dvaindvajsetih.

Družinica trenutno počitnikuje na otoku St. Barths, ki je pri slavnih in bogatih zelo priljubljen, četudi tudi tam mrgoli paparacev. Ti so Jamesa in Pippo ujeli na plaži. Temnolaska je, kot kaže, v slabih dveh mesecih izgubila vse kilograme, ki jih je s sabo prinesla nosečnost. V bikiniju je videti fantastično.

Da je tako hitro prišla nazaj „v formo“, ni presenetljivo. Pippa je namreč zagrizena športnica, ki je verjetno takoj po porodu začela spet pridno trenirati tek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.