Magazin > VIP
44 ogledov

Pippa Middleton: "Veliko sem morala prestati“

pippa middleton Profimedias
Sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, dala prvi večji intervju po zaroki z bajno bogatim poslovnežem.

33-letna Pippa Middleton od poroke dalje polni časopisne strani, a lepotica se je kljub velikemu zanimanju javnosti raje zadrževala v ozadju. Sedaj pa je spregovorila o življenju v soju luči.

Pippa je med drugim povedala, da je slava lahko tudi prekletstvo. Po nekaj letih življenja na očeh javnosti je dobila debelejšo kožo, tudi zato, ker za razliko od svoje slavne sestre nima podpre tiskovnega predstavnika ali varnostnika. "Veliko sem morala prestati. Med drugim so me zasledovali ljudje, ki so se s kamero skrivali za avtomobili in nato skočili pred mene. Bilo je napeto.“

Najbolj sicer Pippo moti to, da je v medijih napačno predstavljena. "Ljudje v meni vidijo osebo, ki ima privilegije in je svoj položaj dobro izkoristila. Pravijo, da sem estradnica in žurerka brez vsebine.“

Tudi zato je Pippa sedaj izdala kuharsko knjigo z zdravimi recepti. Njena prva knjiga o prirejanju zabav je bila sicer zelo slabo sprejeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.