Magazin > VIP
36 ogledov

Pippa se je izognila rešetkam

Pippa Middleton FameFlynet
Pippa naj bi jo srečno odnesla iz incidenta v Parizu, ko je njen prijatelj v paparaca usmeril pištolo – igračko, kot se je izkazalo.

Po tem, ko smo pred dnevi pisali, da se je Pippa Middleton med vikendom v Parizu znašla sredi incidenta, ko je njen prijatelj iz avtomobila, v katerem je bila še s tremi kolegi, v paparaca nameril pištolo, in je ves svet ugibal, ali se bo sestra vojvodinje cambriške Kate Middleton znašla za zapahi, se je izkazalo, da ni šlo za pravo orožje, temveč igračo, kot je potrdil tiskovni predstavnik Pippinega prijatelja Arthurja de Soultraita. Pippini prijatelji naj bi si namreč privoščili le neslano šalo, za katero naj bi vedeli tudi sledeči jim fotografi.

V primeru nezakonite uporabe pištole v javnosti bi sicer vsem vpletenim grozilo do sedem let zaporne kazni, poleg tega pa bi jih lahko, tudi če pištola ni bila prava, zaprli za dve leti. Vendar glede na to, da ni bilo vložene nobene obtožnice, je policija primer zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.