Magazin > VIP
39 ogledov

Pippo Middleton v ZDA zavrnili

pippa middleton Profimedias
Pippa Middleton je spoznala, da ti včasih tudi slavno ime ne pomaga ...

Svakinja princa Williama, Pippa Middleton, še vedno išče službo. V ZDA se je prijavila za delo v oddaji Today, a jo je televizija NBC zavrnila. "NBC ne potrebuje še ene Chelsea Clinton –  slavno dopisnico z visoko plačo, a brez večje uporabne vrednosti,“ je sodelavec NBC za Pagesix razložil odločitev televizijcev.

Pa tako lepo se je začelo … Pippa je lani za NBC dala intervju, ki ga je vodil slavni Matt Lauer. Gledanost je bila več kot odlična, zato so Pippi takoj ponudili priložnost. Novembra je 33-letnica v  Wyomingu snemala testno oddajo o plesu, ki ni bila nikoli prikazana. Mnogi namigujejo, da lepotica nima zadostnega talenta. "Vodilnim je zelo pri srcu, zato poskušajo najti nekaj, kar bi ji ustrezalo. Še vedno so v stikih, trenutno pa zanjo ni nič v načrtu,“ je še povedal vir.

Pippa z iskanjem službe res nima sreče. Septembra 2013 je za časnik Daily Telegraph pisala kolumno, ki pa so jo po šestih mesecih ukinili. Pippa je nato napisala priročnik za prirejanje zabav, ki se je prodal le v 18.000 izvodih. Neuspešna je bila tudi pri pisanju kuharskih receptov za revijo neke trgovske verige. Tudi to rubriko so po pritožbah strank ukinili.

Se je pa lepotički oglasil pornografski mogul Larry Flynt. Če bi v njegovem klubu Hustler nastopila kot striptizeta, bi dobila 135 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.