Magazin > VIP
3 ogledov

Pippo zapustil zaradi njene sestre

Kate Middleton Flynet
Pippa Middleton naj bi ostala brez fanta zaradi svoje ljubezni do sestre Kate.

Za nedavni razpad zveze Pippe Middleton in Alexa Loudona naj bi bila kriva velika sestrska ljubezen Middletonovih sester. Alex naj bi 27-letno organizatorko zabav zapustil zato, ker mu je bilo dovolj tega, da je bil vedno na drugem mestu za njeno kraljevo sestro Catherine. Prijatelji namreč verjamejo, da je njen tesen odnos s sestro, ki se je aprila poročila z britanskim princem Williamom, postavil njuno zvezo pod preveliko breme. "Za Pippo je Catherine vedno prva," je povedal neimenovani vir. "Sestro postavlja pred vse in z veseljem ji pomaga."

Vendar naj bi sicer Pippa vseeno upala, da bi lahko obnovila zvezo. "Pippi je zelo težko, saj je bila vedno predana Alexu, kljub njegovi zaskrbljenosti, in celo zdaj bi še vedno rada našla kompromis, ki bi rešil njuno zvezo," je dodal vir. "Ljudje mislijo, da jo od Catherinine poroke kar oblegajo zaželeni samci, dejansko pa je to od nje le odvrnilo moškega, ki ga ljubi."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.