Magazin > VIP
5319 ogledov

Pique brani svoje odločitve, ti komentarji Shakiri ne bodo všeč

Gerard Pique in Shakira. Epa
Pravi, da je zelo srečen.

Lani se je po 11 letih končala zveza pevke Shakire. Le en pogled v hladilnik je razkril, da jo Gerard Pique vara. Da razhoda še ni prebolela, kažejo tudi te novejše fotografije

Medtem ko Shakira svojo jezo predeluje in kaže preko novih pesmi, pa Gerard, ki naj bi že razmišljal o poroki s svojo Claro Marti, daje intervjuje, v katerih zagovarja svoje življenjske odločitve, med katere spada tudi slovo od mame svojih dveh sinov. 

Pique, ki se je lani upokojil od nogometa, je za El Pais povedal, da je po vseh teh spremembah zelo srečen. Sedaj se bo osredotočal na svoja sinova, Sasho in Milana. "Treba ju je zaščititi. To je naloga vseh staršev. Na to se bom osredotočal, to je moja naloga," pravi nekdanji nogometaš, ki ničesar ne obžaluje. "Na dan, ko bom umrl, se bom zazrl v preteklost in upam, da bom lahko rekel, da sem naredil vse, kar sem hotel." 

Negativni članki in kritike nanj niso vplivali. Pique nima slabe vesti ... "Želim ostati zvest sebi. Za izboljšanje imidža ne nameravam zapravljati denarja," je povedal in dodal: "Štejejo le tisti, ki jih skrbi zame, ki me imajo radi in me poznajo. Za ostale mi je vseeno. Energijo usmerjam v svoje ljudi, da jim lahko dam, kar imam. Sem zelo srečen."

"V mojem življenju so se zgodile spremembe, a svojo srečo sem znal obvarovati," je za konec še pripomnil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.