Magazin > VIP
22 ogledov

Pittovi mami grozijo s smrtjo

Angelina jolie, Jane Pitt FameFlynet Pictures
Mama Brada Pitta Jane je zaradi pisma, v katerem je izrazila svoje nasprotovanje istospolnim porokam, postala tarča spletnih groženj s smrtjo.

Jane Pitt, mama slavnega igralca Brada Pitta, se je po objavljenjem pismu v lokalnem časopisu Springfield News-Leader prejšnji teden, v katerem je kritizirala istospolne poroke in ponovno izvolitev Baracka Obame za predsednika države, znašla pod plazom kritik besnih uporabnikov Twitterja. Neki uporabnik je tako zapisal: "Mama Brada Pitta je napisala protigejevski komentar za Romneyja. Ubijte prasi**," medtem ko je neka druga uporabnica komentirala: "Mama Brada Pitta, umri." Med preostalimi zapisi so se znašli še: "Je** se, mama Brada Pitta. Tvoj otrok je postal zvezda ob pomoči gejevske skupnosti, ti norica," in "Mama Brada Pitta je neumna pi***".

Pismo, ki ga je časopis objavil v svoji izdaji tretjega julija, je sicer nastalo kot odgovor na pismo nekega drugega bralca in v njem je izrazila podporo Obamovemu protikandidatu Mittu Romneyju, s katerim si, kot pravi, čeprav je mormon, deli "krščanska prepričanja glede homoseksualnosti", Obamo pa je obtožila, da je "liberalec, ki podpira ubijanje še nerojenih otrok in istospolne poroke".

Janina prepričanja so sicer v močnem nasprotju s sinovimi, ki je s svojo partnerico Angelino Jolie celo trdil, da se ne bosta poročila, dokler ne bodo uzakonili istospolnih porok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.