Magazin > VIP
24 ogledov

Placebo toži deček na naslovnici

placebo Wikipedia
Britansko skupino Placebo toži moški, ki je kot deček pred 16 leti krasil naslovnico njihovega prvega albuma.

David Fox pravi, da zaradi fotografije ni končal šolanja. "Fotografija je uničila moje življenje. V tistem času so me na šoli vsi poznali, imel sem veliko prijateljev. Skupaj smo igrali nogomet. Bil sem srečen, dokler ni izšel album. Moji prijatelji so me nato začeli mučiti. Mislim, da so mi zavidali. Možno pa je tudi, da so videli fantka, ki se pači in se z mano zaradi tega niso želeli več družiti,“ je izjavil Fox, ki je sedaj star 27 let.

Zaradi mobinga ni trpela le njegova duša, ampak tudi njegove ocene. Večkrat je moral zamenjati šolo, ki je na koncu niti ni dokončal. Trenutno je brezposeln, zato upa na odškodnino. "Sovražim fotografijo. Z njo je povezanih toliko slabih spominov. Če bi jo lahko uničil, bi jo.“

Skupino je želel tožiti že pred desetimi leti, a si ni mogel privoščiti odvetnika. "Našel sem odvetnika. Obstajajo tudi plakati in majice z mojo podobo,“ je še izjavil Fox, ki trdi, da skupina od njegove matere ni dobila dovoljenja za objavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.