Magazin > VIP
9687 ogledov

Placido Domingo: Po spolnem odnosu naj bi žrtvi pustil 10 dolarjev

placido domingo Profimedia
Na opernega kralja, Placida Dominga, letijo hudo obtožbe.

Osem pevk in plesalka trdijo, da jih je operni pevec Placido Domingo spolno nadlegoval. Neprimerno obnašanje zvezdnika naj bi se vleklo še 30 let, je poročal Associated Press.

Oglasilo se je tudi še šest drugih žensk, ki pravijo, da ji je pevec, ki je od leta 1962 poročen s pevko Marto Ornelas, s spolnimi opazkami spravljal v zadrego, več oseb pa je izjavilo, da so bili priča zvezdnikovemu neprimernemu obnašanju do mladih žensk. Vse so povedale podobno zgodbo, kako jih je pevec sredi noči vabil v svojo družbo in jim obljubljal pomoč pri karieri.

Ena od žensk, vse razen pevke Patricie Wulf so želel ostati anonimne, pravi, da je Domingo z roko zašel pod njeno krilo, druge pa trdijo, da jih je poskušal poljubiti. Sedem domnevnih žrtev je povedalo, da so ga zavrnile, kar naj bi slabo vplivalo na njihovo kariero. Dve pa sta njegovemu pritisku popustili in imeli z njim spolne odnose. Ena od njih je po poročanju Blick dejala, da ji je po seksu Domingo na nočni omarici pustil 10 dolarjev in rekel: "Nočem, da bi se počutila kot prostitutka, nočem pa tudi, da bi morala plačati parkirnino.“

Domingo je v izjavi za javnost povedal, da so te stare obtožbe zaskrbljujoče in napačne. "Kljub temu je boleče slišati, da naj bi nekoga prizadel ali jih spravil v neprijeten položaj, čeprav so bile moje namere vedno dobre,“ je še zapisal in dodal, da vsi, ki ga poznajo, vedo, da nikogar ne bi namenoma prizadel.

Komentarjev 1
  • sam50 08:34 14.avgust 2019.

    Pač se je počutil toliko vrednega.....