Magazin > VIP
43 ogledov

Plačilo za polaganje rož na Jackov grob

Michael Jackson Forest Lawn Memorial Park
1/7
Žurnal24 main
Oboževalci, ki bodo hoteli na grobu Michaela Jacksona pustiti šopek rož, bodo morali od zdaj naprej za to plačati tri dolarje "dostavne takse".

Pristojni na pokopališču Forest Lawn Memorial Park, kjer je pokopan kralj popa, so se odločili, da bodo odstranili oder pred Jackovim zadnjim počivališčem, kamor so oboževalci lahko odlagali darila.

 

Nič daril, samo cvetje

Namesto tega so uvedli pravilo, da je od zdaj naprej dovoljeno na grob prinašati le cvetje, a še tega oboževalci ne bodo smeli položiti sami, temveč bo to storilo osebje pokopališča za plačilo treh dolarjev (2,30 evra). Cvetje bodo namreč od zdaj naprej polagali v notranjost Michaelovega mavzoleja, kamor pa oboževalci nimajo vstopa.

 

Na slavnem pokopališču so se za ta korak odločili zaradi poplave rož na zvezdnikovo počivališče, potem ko je njegova bivša žena Lisa Marie Presley oboževalce pozvala, naj njegov grob okrasijo s sončnicami, ki so bile Jackove najljubše rože.

 

Vsa druga darila, ki so ostala na grobu (plišaste medvedke, posterje, sveče ...), bodo vrgli v smeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.